HTML

Labdarúgás szimulációk a gyakorlatban

A labdarúgás szimulációs jelölőnyelv a gyakorlatban. Közeleg csapatod mindent eldöntő mérkőzése? Kutasd magad a szakmai lehetőségeket: ki játsszon, hol játsszon, mit játsszon? Ha csak egyetlen A4 oldalt van időd elolvasni, akkor íme: ezt olvasd el.
Kiemelt cikk: Közösségi erőforrás-megosztás a labdarúgásban


FerSML=Football(er) Simulation Markup Language, azaz labdarúgás-szimulációs jelölőnyelv. (S íme itt a projekt honlapja.)

Ki ne szeretné?

Avatár fejlesztők mazsolázó


Bátfai Norbert: ESP, NED, Debrecen.
Bátfai Erika: Basel.
Így fest egy MOTOROLA DROID-on (wifin át) ez a blog:

Friss topikok

Linkblog

Németország - Spanyolország, mit hoz majd az esti mérkőzés?

2010.07.07. 17:59 nb

A labdarúgás szimulációs jelölőnyelv a gyakorlatban. Közeleg csapatod mindent eldöntő mérkőzése? Kutasd magad a szakmai lehetőségeket: ki játsszon, hol játsszon, mit játsszon?

A korábbi FerSML platformra alapozott szimulációink eddig közvetlen módon nem voltak alkalmazhatóak egyetlen találkozóra, hiszen a negyeddöntősöket, illetve konkrét első-második-harmadik-negyedik kombinációk szimulációs gyakoriságát vizsgáltuk. Ezért most a mérkőzés előtt megnézünk néhány konkrét szimulációs eredményt a GER-ESP kérdéskörben.

Egy kattintással könnyen futtathatja az olvasó is a szimulációs programot, ha ide kattint: footballerml.sourceforge.net/jnlp/WhoWillWinWC2010forFerSML-0.0.23.jnlp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S íme a felállásoktól függő eredmények (a képek bal oldalán középtájt látható a mérkőzések száma, alatta a felállások neve, az alatt a gyözelmek száma.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: germany ger spain esp fersml labdarúgás szimulációs jelölőnyelv football(er) simulation markup language

A bejegyzés trackback címe:

https://fersml.blog.hu/api/trackback/id/tr542136538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nb · http://fersml.blog.hu 2010.07.10. 12:12:28

A 0.0.23 még nem volt képes minden felállást összevetni, de az 5 vizsgált kombiból egy döntetlen és 4 holland győzelem volt a predikció. Lehet persze mák is, de bejött!
süti beállítások módosítása