HTML

Labdarúgás szimulációk a gyakorlatban

A labdarúgás szimulációs jelölőnyelv a gyakorlatban. Közeleg csapatod mindent eldöntő mérkőzése? Kutasd magad a szakmai lehetőségeket: ki játsszon, hol játsszon, mit játsszon? Ha csak egyetlen A4 oldalt van időd elolvasni, akkor íme: ezt olvasd el.
Kiemelt cikk: Közösségi erőforrás-megosztás a labdarúgásban


FerSML=Football(er) Simulation Markup Language, azaz labdarúgás-szimulációs jelölőnyelv. (S íme itt a projekt honlapja.)

Ki ne szeretné?

Avatár fejlesztők mazsolázó


Bátfai Norbert: ESP, NED, Debrecen.
Bátfai Erika: Basel.
Így fest egy MOTOROLA DROID-on (wifin át) ez a blog:

Friss topikok

Linkblog

A Szurkolói Avatár Adatbázis építése a Debrecen Európa Ligás csoportjában

2010.09.16. 16:49 nb

Kedves szurkolótársak, akinek van kedve-ideje bekapcsolódni a szurkolói avatárok készítésébe, immár egyszerűbb módon is részt vehet ebben a közösségi munkában. Nem kell a Relax NG kompakt szintaxisa alapján érvényes XML dokumentumot létrehoznia, hanem elég ezt a táblázatot kitöltenie a megfigyelései alapján! Magam úgy szoktam eljárni, hogy rögzítem a digitális TV adását és aztán ezt megállítva, adott esetben visszatekerve a következőket vizsgálom az egyik csapat vonatkozásában:

Mezszám, ehhez segítenek az esti meccs kapcsán ezek a lapok az UEFA-tól:


Labdasz., az számít egynek, ha valaki labdát szerez és megtartja, megjátssza vagy elindul vele. Adott játékos vonatkozásában ez a rubrika azt mondja meg, hányszor tette ezt.
Lövés, kapura lövések száma, nem számít, eltalálta-e, csak a szándék és a lövés ténye (a luft nem számít lövésnek :)
Szóló, labda szerzés  vagy lekezelés utáni hosszabb felfutás, közben például csel, amiket Varga Józsi szokott csinálni a BL, EL-ben :)


Mezsz. Labdasz. Lövés Szóló

Avatár fejlesztő neve:

Email címe:

Megjegyzése:


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fersml.blog.hu/api/trackback/id/tr332300886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása